This project is read-only.

PostComment not working on IIS6?

Oct 1, 2009 at 4:59 PM

Hello,

it took I while but I get installed the current version 1.3 on IIS 6.0. I had to play around with the wildcards, at the end I added special "combined" folders in the CSS and JS folders so that the admin page is running as well as the normal webpage. I can log in to the system, I can use windows live writer, so the system seems to run.

My problem is, that I can not add comments to a posting. There will be the error message:

System.NotImplementedException: Method not implemented.
   bei AtomSite.WebCore.BlogController.PostComment(String workspace, String collection, Nullable`1 year, Nullable`1 month, Nullable`1 day, String path)

The tracelog will say:

10/01/2009 17:53:24: AtomPubService.GetFeed collectionId=tag:master,2009:blog
10/01/2009 17:53:24: AtomPubService.GetEntry entryId=tag:master,2009:pages,About
10/01/2009 17:53:24: AtomPubService.GetEntry entryId=tag:master,2009:pages,Blogroll
10/01/2009 17:53:24: AnnotateService.GetAnnotations: tag:master,2009:blog deep=True
10/01/2009 17:53:28: AtomPubService.GetEntry entryId=tag:master,2009-10-01:blog,Testentry
10/01/2009 17:53:28: AnnotateService.GetAnnotations: tag:master,2009-10-01:blog, Testentry deep=True
10/01/2009 17:53:28: AnnotateService.GetAnnotationState entryId=tag:master,2009-10-01:blog, Testentry
10/01/2009 17:53:28: AtomPubService.GetFeed collectionId=tag:master,2009:blog
10/01/2009 17:53:36:
Error in Path :/blog/2009/10/01/ Testentry.atom
Raw Url :/blog/2009/10/01/ Testentry.atom
Message :Method not implemented.
Source :AtomSite.WebCore
Stack Trace :   bei AtomSite.WebCore.BlogController.PostComment(String workspace, String collection, Nullable`1 year, Nullable`1 month, Nullable`1 day, String path)
TargetSite :System.Web.Mvc.ActionResult PostComment(System.String, System.String, System.Nullable`1[System.Int32], System.Nullable`1[System.Int32], System.Nullable`1[System.Int32], System.String)

What could I do?

 

Oct 5, 2009 at 4:46 AM

hey, I believe this is due to the workspace not having a domain.  I am looking at a refactor of this code to fix some other issues that are similar to this.  You could try modifying the workspace collection id to have a name. See http://atomsite.net/info/URIsAndURLs.xhtml